Unga kåta män dvärg gay porr

Och så ser det ut i hela västvärlden med ett undantag: Och det undantagen kan förmodligen till stor förklaras av den här bilden. I USA är det en stark korrelation mellan konservativ och religiös som inte alls finns, eller är mycket svagare, i resten av väst. Har man koll är man borgerlig.

Hela strippen handlade om terror för ett bara ett par dagar sedan. Men då borde vi självklart ignorerat all text i bubblorna. Och hans dator verkar minsann vara påslagen! Jag älskar att ha det så här mysigt i kommentarsfältet, det finns absolut ingen elefant i rummet! Snälla, kan ni inte hålla er till att kommentera strippen? Vill ni skriva av er så gör det på Facebook eller Flashback, inte här.

Ah, ännu ett par stackars oskyldiga gärningsmän som "media blåser upp och kallar terrorister" enligt en kommentar på förra strippen. Ja det där är ett bokstavligt citat. Den kognitiva dissonansen är så stark att det enda sättet som godhetsnarcissisterna kan ta sig ur den är att dra slutsatsen att terrorister inte bär ansvar för sina egna handlingar.

Hur man kan ge sig till att vara avundsjuk på flyktingar är mig komplett obegripligt och ett tecken på samma exakt samma sjukliga brist på empati som i olyckliga fall kan skapa de psykopater media blåser upp och kallar terrorister. Själklart är det bättre att denna kommetarsfälts-psykopat får sprida sina sjuka fantasier här än att denne går ut och skadar sig själv eller någon annan ute i verkligheten genom att bränna ned en förskola eller sparka en tiggare.

Men, det här är vitkors och Kellermans bakgård så fortsätter det här, tror jag inte någon av dem tycker det är vär besväret att hålla igång den här sidan.

Åsiktsbubbla för att du tror vissa åsikter som uttalas här är ovanliga. Det är de inte. Långt från verkligheten - ja det är ju därför man är vänster. Folk som lyckas bra på kunskapstest om olika samhällsfrågor röster i allmänhet borgerligt. Och numera röstar lärare vänster, vilket stämmer bra med ovanstående: Deras empati ligger med sig själva; ingenting får komma i vägen för självbilden. Argument, fakta, analys — allt sådant är fullständigt ointressant om man redan utsett sig själv till godhetens riddare.

En enkel fråga man kan ställa till dessa narcissister som garanterat utlöser kognitiv dissonans är följande: HUR många flyktingar ska vi ta emot? Fråga går helt enkelt inte att besvara för en godhetsnarcissist utan att ta till plattityder. För oavsett vilken siffra de säger — oavsett hur hög den är — finns det alltid utrymme att höja den. Och så kan godhetsnarcissistenhan helt enkelt inte ha det.

I sitt eget huvud måste godhetsnarcissisten alltid framstå som godast och då finns inget utrymme för att uttrycka en åsikt som någon annan Godhetsnarcissist skulle kunna trumfa genom att vilja ta emot ännu fler flyktingar. Godhetsnarcissisten är inte intresserad av att göra världen till en bättre plats.

Den är intresserad av mental masturbation och att positionera sig. Som utomstående är det ganska intressant att se var hatet egentligen kommer ifrån, precis som flera konstaterat finns här två-tre återfallsförbrytare vars främsta försvar mot kognitiv dissonans är att censurera och förnedra folk till tystnad med epitet som "troll", "rasist" och dylika påhopp. Det här kan vara min begränsade förmåga, men jag hittar inte den historien återberättad någonstans vilket för belackaren givetvis innebär att "snyfthistorien" är tagen ur luften.

De som sedan tror att våldtäkten har hänt är då enligt personen en åring, vilket i sammanhanget antas syfta till anspela på dennes omognad och naivitet. Det tycks vara kutym bland vissa att å ena sidan beklaga sig över kommentarer rörande en fiktiv figur och lika kvickt förlöjliga någons trauma. Det får anses som ganska lågt inte sant? Värt att observera är även hur nonchalant personen förhåller sig till att våldtäkter förekommer överallt idag.

Till svars kan man vänta sig att "våldtäkter alltid förekommit" tillsammans med uppmaningen att inte söka finna orsaken till att alla dessa överfallsvåldtäkter, för att inte nämna gruppvåldtäkter ett tidigare okänt fenomen i västvärlden, har ökat så lavinartat. Av allt att döma har dessa personer med önskvärd tydlighet visat att deras empati uppenbarligen ligger på annat håll än bland våldtagna flickor, speciellt når våldtäkten är utförd av en person med invandrarbakgrund.

Ja, det klaffar ju inte med din självbild att ens ta in att flyktingar skulle kunna bete sig illa, så det är bekvämast att bara anta att historien är påhittad. Troll är de som copypastar in snyfthistorier här och hoppas på att någon åring ska tro att det är sant. Vem är det som är troll egentligen — Folk som använder argument eller folk vars enda svar på argumenten är att sätta fingrarna i öronen och skrika "lalala troll troll troll jag vill ha min lilla bubbla ifred"?

Människor som byggt hela sin identitet kring att se sig själv som "god" och vars hela liv kretsar kring denna narcissistiska villfarelse? Människor som lite lagom klädsamt doppar tån i mångkulturens kittel men som aldrig i livet skulle kunna tänka sig att bo i en äkta förort? Men till skillnad från i sagan klättrar trollet aldrig upp på bron och konfronterar människorna där. Trollet vill ju inte smutsa ner sina finputsade skor. Undrar hur en sån där tänker- om han inte tänker besöka de ställen som våldtäkter eller barnmisshandel förekommit på - då blir det problem!

Hur gör han i sportsammanhang? Långa haranger o gruppbestraffning? Urk så jävla trist dösnack! Har det här blivit nåt slags propagandahem för näthatare och radisttroll?

Får nog fundera på vad som kan göras- blocka en del kanske? Å arbetets vägnar var jag lustig nog förbi den gamla herrgården som förut fungerade som pensionat åt ditresta sommargäster. Den var fortfarande i mycket fint skick, en pärla och litet utav bygdens stolthet. Inne på rummen fanns TV och andra förnödenheter, sängarna var bättre än de mina far- och morföräldrar hade på sina respektive äldreboenden, som i sig var ganska dugliga.

Bland de boende tyckte jag mig se en kvinna, de övriga var män i tjugofem- till trettioårsåldern. De verkade trivas rätt bra, några spelade pingis medan andra satt och samtalade livligt över en kopp kaffe. Dock minns jag att de verkade umgås mest mellan sina egna nationaliteter, vilket påminde mig lite om tiden på en ungdomsgård då olika grupper höll sig till varsitt hörn.

Efter installationen av den nya fläktanordningen och allmän genomgång blev jag tillfrågad om jag var intresserad av att stanna för lunch. Tja, varför inte, tänkte jag. Om jag minns rätt var den dagens lunch någonting i stil med en lammtagine och cous-cous. Det fanns även ett annat måltidsalternativ men det minns jag inte vad det var. Väl på väg därifrån såg jag ytterligare några inneboende, de stod ute och rökte, vissa av dem pratade i sina respektive telefoner, eller surfade.

I vilket fall såg även de ut att trivas. En kväll hade grannens flicka, då ungefär , smitit hemifrån p g a ett bråk om vad vet jag inte, men ungar i den åldern kan ju vara bångstyriga. Hon hamnade tydligen till slut vid herrgården, som jag förstod det ville hon gå in och värma sig för att sedan vända hem. Dessvärre blev det inte en såpass kortvarig visit för hennes del.

En man i den ålder jag beskrev ovan hade tydligen öppnat och bjöd in henne till sitt rum. Vad hon fick genomgå har jag svårt att beskriva i ord. Den sortens utstuderade grymhet är omöjlig att presentera utan att få en hård klump i halsen. Grov och upprepad våldtäkt av ett barn. Det hände fler "incidenter" både innan och efter detta och mina jobberbjudanden ditt fortsatte. Jag har dock inte varit förbi sedan jag fick kännedom vad som hade inträffat.

Det enda som dyker upp i mitt huvud är bilden av de där rummen med de nya fina sängarna Franz Jag hälsade på några ensamkommande flyktingbarn för nåt årsedan. De bodde på min gamla övergivna lågstadieskola som läcker in och har problem med mögel. De flesta var i 15 års åldern och ingen av dem hade någon padda att porrsurfa på. Stället är nedlagt nu för det finns inga ungar kvar. Sen vet både du och jag att det är en jävligt jobbig resa hit så de skickar en person att göra den och sen hoppas de på anhöriginvandring.

Sorry men bara dom som är starka och som har pengar som tar sig hit, kvinnor,barn, sjuka och gamla är kvar, sen att Sverige blåste lika mycket på asyl åt starka män som hela UNHCRs årliga flyktingbudget känns ju sådär, men självklart kul för killarna som kan ligga på hotell och porrsurfa på sin padda. Men askarna kommer, äppel och syren blommar. Hästarna går i hagen och lammen med alla ungar. Egentligen borde stockholm ha en bilfri dag då o då med alla vandrande tillsammans.

Tillsammans med alla dem som flyr, krig svält och fattigdom. Better late than never. Välkommen in, om än aningen svårsmält, i värmen Greger!

Har under många år sökt mig till denna hund för tröst och vägledning. Skönt att se att han fortfarande levererar. Jag vill också stänga av nyhetsskränet.

Jag har varit ideologiskt vänster hela mitt långa liv men idag har jag med gråten i halsen övergett min samhällssyn. Lid, trösta, eller gratulera mig fan vad du vill. Nu förstår jag varför DN tog bort kommentarsfälten. Vore tacknämligt om samma gjordes här. Hur Rocky lyckas hantera med samma brist på sinnesro, att stiga upp tidigt för ett semesterflyg, att ha hund, och bemötandet av bomba n de vettvillingar - just hilarious Bahamas, Bermudas eller 'bara' Teneriffa? Det är inte personangrepp om man inte tilltalar någon.

Om du känner dig träffad får det stå helt och hållet för dig. Om någon säger "nazister är korkade" är det inget personangrepp bara för att en nazist kliver fram ur buskarna och känner sig träffad. Ha en bra dag.

Nej, alla människor suger inte. Frågan är, är det en skillnad på vad som är människosyn och vad som är en åsikt? Själv tycker jag att de som ger sig på tiggare eller flyktingar, är kräldjur. Är det en åsikt eller en människosyn?

Jag tror inte en motvilja mot att debattera behöver betyda att man är konflikträdd. Kanske är det bara att man ser att deltagarna är troll som försöker få igång gräl? Till och med du måste väl bli lite road över din första mening. Kolla vad många förolämpningar du fick in där innan du berömmer dig själv.

Det här är en ärligt menad fråga, men är det inte just detta som kallas härskartekniker? Tack, uppbrottet är mer metafysiskt än praktiskt. Nuvarande boplats är i brist på trevliga små stugor i skogen en plats med rejält med vatten omkring. Konflikträdda personer med överbeskyddade uppväxter tar lätt kritik av deras åsikter som personliga förolämpningar och är ironiskt nog de som oftast startar pajkastningen.

Jag drar en väldigt tydlig linje mellan att ha högt i tak och att inte ägna sig åt personangrepp — det är helt olika saker och jag undviker så gott som alltid det senare.

Det är bara bra med folk som har åsikter såvida de kan argumentera för dessa och inte hemfaller till plumpa förolämpningar och Don Quijoteasoner. Importera inte det fantasilösa begreppet "polariserad debatt" från USA tack. Det måste vara den plattaste plattityden sedan "klockrent" och är inget mer än ett sätt att säga "oj folk har åsikter och debatterar med varandra, men jag är konflikträdd och vill bara att alla ska kramas, jag går och gömmer mig under mitt täcke nu".

Mkt polarisering i trådarna nu. Bättre att ni inser att alla människor suck equally oavsett härkomst och politisk åsikt. Om Sverige hamnar i diplomatisk konflikt med Storbritannien, skickar de hem Zlatan till Allsvenskan då?

Nu är Rocky bättre än på mycket länge. Kanske är det bra att hänga lite med rådjuret. Mänsklighet och värme är vad världen behöver även om soffan är svårritad. För övrigt har jag i dagarna sålt min egen lägenhet i Västerås. Dags att gå vidare. Rommel ja, historiens kanske mest överskattade general. Tyskarna för att ta fokus från bakslag på östfronten; de allierade för att förklara bort de inledande bakslagen i Nordafrika och göra slutsegern där ännu mer nobel vi besegrade Tysklands bäste general!

Till och med efter kriget hade de allierade intresse av att mytologisera Rommel. Jo — man ville ha ett återupprustat Västtyskland som hjälp att stå emot Warszawa-pakten, men opinionen på hemmaplan var av förståeliga skäl skeptisk mot ett återupprustat Tyskland.

Därför drev man propagandatesen om att Wehrmacht hade varit oskyldigt till förintelsen "Saubere Wehrmacht" och därför kunde återupprustas utan risk. Som galjonsfigur för denna myt valde man Rommel, som fortfarande sågs med blida ögon efter propagandan under andra världskriget. Än i dag kissar folk på sig i sin iver att förhärliga "ökenräven" utan att inse att de fallit offer för 80 år gammal propaganda.

När precis hela världen haft egenintresse av att framställa en viss person som hjälte är det svårt att se igenom skuggridåerna. Ja, kork; t o m i Sverige kunde man läsa: Jo klockan går framåt och säger tick-tack, Rommel går bakåt och säger tak-tik"!

Jag skulle vilja säga några sanningens ord i detta sammanhang, men jag vill inte lägga sardin på stämningen. Så rätt om humor och maktdårar. När Hitlerriket marscherade som bäst, gjorde britterna en trickfilm där de lät stöveltramparna röra sig i takt med Lambeth Walk. Finns förmodligen på youtube. Och minns ni "kärleksduetten" mellan Bush och Blair tror jag det var?

Det finns också ett roligt klipp, svensk sketch, betitlad "Homos and Hamas". Humor är ett mäktigt vapen som i alla tider varit förtryckarnas värsta fiende. Förtryckare vill tas på allvar och fruktas, det är hela deras levebröd.

Och humor är antitesen till det. Terroristerna fullkomligt älskar när samhället kukar ur och överreagerar med att stänga ner vital infrastruktur och lägger sordin på den offentliga debatten — det är precis vad de vill.

Det sista de vill är att bli skrattade åt. Ändå befriande att Rocky inte lider av samma patologiska beröringsångest för terrorproblematik som så många är skyldiga till. Terror är okej att nämna. Till och med att skoja om. Sorgligt, att igenkänningsfaktorn blir så hög dessa dagar Sorgligt, kork, att du inte ens la märke till att db just föregick din plumpa SD-förolämpning genom att distansera sig från SD bara några få kommentarer innan.

Trots att du alltså har bevis på att han inte gillar SD känner du dig tvungen att placera in honom i det facket för att din hjärna över huvud taget ska klara av att processa omvärlden. En person som tycker annorlunda bara måste ju vara ett troll och en knäppis, eller hur? Måste vara skönt att ha en så orubblig världsbild att man inte ens är förmögen att ta in kritik av den.

Istället gör man det enkelt för sig och sorterar bekvämt in kritiken i ett fack att avfärda. Ker - nej, db är inte vänster, hen är typisk al right-SD-det här får man väl inte säga i det här landet-människa.

Och det är ingen idé du hoppar på mig för att jag skriver "hen", db, because frankly, I don't give a damn. Nej, kork o ker är två helt olika människor med olika yrken, och ingen av dem är SD. Just nu är det många troll i fältet här, alternativt ett med flera nick.

Varför all denna aggression? Det funkar inte att attackera här, vi tar inte åt oss. Som de sju dvärgarna - finns alltid en Butter. Tycker synd om England, för mycket sprit o droger och hårt liv! O nu Brexit bara för att de är så feodala o inte kan mäta eller växla pengar normalt. Och så galna terrorister- jo det var nog förutsägbart rövarn!

Jag tror minsann db är en liten vänstermänniska som inte förstår humorn vare sig i strippen eller i kommentarsfältet. Kork och Ker är ni samma person som talar med varandra à la SD-sympatisörer? Hoppas man snubblar in i en ISIS bomb snart så man kan få lite lugn och ro för en gågns skull. Är du en mjäk som älskar att bli upprörd å andras vägnar? Hoppa av den höga hästen, du kan inte rida.

Mycket igenkänningsfaktor på denna! Varje gång på senare år när jag har köpt biljetter till en längre resa, får jag sjuk ångest innan avfärd och under resan får jag verkligen intala mig själv att "det här är ju roligt".

Fast det bästa med en resa, är ju som bekant att komma hem! Om du är ointresserad av värme och medmänsklighet, eller av vänskaplig diskussion, så är vi förstås inte kul. Varje dag är godhetsapostlarna och deras enhörningar här och brusar ointressant. Kommentarsfältet är anledningen till att vitkor skapade den här sajten.

Då och då hoppar tyvärr ultrahögern in, men blir inte så långvariga. I sommar fyller ju Kronblom 90 år. Kunde inte alla svenska seriefigurer med R i spetsen fira jubileet med att tillbringa sommaren på sina soffor?

Jag tar gärna och åker till London i R: Fotboll spelas inte i London efter FA-cup-finalen har varit! R, bliv kavar på din soffa!! Nämen titta, en liten terroristapologet har klämts ut ur den oikofobiska ändtarmen. Förvisso endast tvåa, men samtidigt den första förloraren. Ja pris ske de nya härskarna, buga för det stundande kalifatet!

Nämen titta ett litet troll har krälat in här så här tidigt. Och först också av allting. Men numrera, det får någon annan göra. Hererefolk du vet, übermenchen. Men jag numrerar så gärna. Har själv testat vår hiss med både Willys- och ICAkassar.

Målet är att få övriga att tro att trollet menar allvar och känna sig tvungna att skriva svar. Troll är ofta anonyma eller använder sig av en påhittad identitet, och använder sig ibland också av separata användarkonton just för detta syfte. Påminn mig inte- nu är det dags igen att flytta- bära bära bära och aldrig nån hiss som tar annat än konsumkassar: Svårritad soffa är en referens till det gamla skämtet om den lättritade soffan.

Det är en konstig värld när man måste betyga sin uppriktighet i en komplimang. Vem är det som alltid taggar "svårritad" på alla möbler? Och hur kan personen veta vad som är svårt för herr K att rita? Nejdå det är ingen som är arg på någon. Rockys tålamod och goda omdömme har smittat av sig. I dagens stripp är det kanske till och med psykiatersoffan som kommer in. Egentligen trodde jag det var ett hemgym, men det skämtet körde man i en Långbenfilm från - fyrtiotalet?

Jaja, man vänjer sig, som Kjell Höglund sjöng. Vi återgår till ordinarie tablå, ni som kommenterar regelbundet och verkar så arga på varandra kan ta över igen. Vad tusan nu då?

Ny Rocky strax efter midnatt? Känns som jag tjuvkikar, Rocky skall ju avnjutas till morgonkaffet. När trollmor har lagt sina elva små troll och bundit dom fast i svansen, då sjunger hon sakta för elva små trollen de vackraste ord hon känner:. Ho aj aj aj aj butt ho aj aj aj aj prutt ho aj aj aj aj buff buff! Ho aj aj aj aj bluff.

Nej, den här resenären var botanist och en av Linnés lärjungar. Han tyckte det var jobbigt att sysslolösa barn och ungdomar - skrek typ åk hem till sverige med dig din vita ljushåring och kastade pinnar och skräp på honom - medan han försökte samla växter och göra anteckningar. Det var den tidens gatutroll. Observ åvanifr kan dra når gammalt över sig och kryps tillbaka till hålet.

Vad är du nån slags recensent eller? Utan att vilja skina i roten, gjorde väl hen just det Eftersom jag inte har samma tankevärld och benämningar som du, går din fråga inte att besvara. Likaväl som du kunde erbjuda detta svar, era påstått oförenligt mentala skillnader till trots, kan du faktiskt erbjuda ett svar på frågan. Om du sedan känner dig tvungen är det endast till att lägga till en klausul likt ovanstående uttalande.

Låter som att härskarteknikerna kommer fram när skon klämmer. Du lyckas med andra ord att prestera vad du anklagar din motpart för. Det uttalandet torde bero på att flertalet resenärer under den tiden var av slaget stråtrövare. Satt just och läste en gammal resedagbok från talet.

Där stod; bland det enklare folket får barn och hundar samma uppfostran av vilken ingendera lära sig att bemöta främlingar med vänlighet. Tjatiga db jagar poäng- tröttsam mansplaining! Rocky du har fått gåvan! Du undvek att svara på min fråga: Tjackhoran blir nöjd när tjackhoran har fått sin fix gammalt djungelordspråk. Längtar efter att en del ska få ett eget liv utanför kommentarsfältet här.

Det har inte med värdering att göra, utan med vad som kallas the we intentionality - som är starkare gentemot barn, eftersom de är mer hjälplösa. Tror du verkligen att allting är intellektuellt styrt - eller vill du att de ska vara så? Till att börja med kan du sluta upp med att blanda in förolämpningar i dina diskussionsinlägg.

Man satsade inte alls på "välfärd" med de motiven som han anger under den tiden. Man gjorde det för att det för att det uppstod resurser som inte funnits tidigare [och det var ett sätt att vinna val på].

Du ägnar dig åt självbedrägeri. Du har helt enkelt värderat de inblandande och kommit fram till att barnet förmodligen har svårare att hantera det som hänt och därför behöver mer stöd. I det läget skulle jag, och förmodar jag även du, erbjuda sig att betala åt barnet. Om däremot en vuxen befinner sig i samma situation och istället för ett betala kontant måste betala med kort, plocka bort en vara eller så så rycker nog de flesta på axlarna.

Tror till och med att jag skrev att nuvarande Frankrike och Spanien hade en svacka under den här perioden. Ja, jag håller inte med om premissen för korstågen men om man accepterat premissen så lyckades de ju hyfsat med sitt mål. Är det ens något att diskutera? Kan du belägga att påståendet om pyrrhusseger?

Det var väl snarare kontakten med både Bysans och kalifatet som initierade i Syd- och Västeuropa renässansen, så det var snarare en substantiell vinst.

Nä - dålig koll- det pågår för fullt och tickar in cash! O varför ligga med alla? Det blir lite som Castenfors " allt är konst"- men det är det ju inte. Ja, ur ett evolutionärt perspektiv ser det ju ut som om religion gör människors liv bättre.

Annars hade väl ateistiska folkgrupper slagit ut dumskallarna som tror på påhittade tokigheter? Kanske är det så enkelt som att religion binder folk samman, och sammanbundna folk klarar sig bättre än andra?

Jo det är bara den som är fri som har lyxen att välja. Men om man ser ur ett evolutionärt perspektiv eller psykologiskt så finns religion överallt i världen vart man än kommer. Mysigt i Rockys terapisoffa! Jag vill också ligga där under ett täcke och lyssna till det som droppar av visdom! I religionen ingår 'högre makt' som t ex skrivit 10 budord.

Det är bara den icke-troende som kan göra valet 'religion eller ej'. Vitkor är i sista hand den som bestämmer över kommentarsfältet. Om Kellerman läser, och vad han i så fall tycker om det hans strippar inspirerar till, vet vi inte.

Birger Schlaug sa något intressant igår på tv, angående talet. Angående tillväxt sa han att tidigare talet alltså så frågade man sig vad som skulle kunna göra våra liv bättre, och kom då fram till svar som bättre sjukvård, skola, boende osv.

Då satsade man på det och fick tillväxt automatiskt. Tillväxt var alltså inte ett mål i sig. Så till min fråga: Jag skulle vilja råda de som fyller denna site med sina djupa tankar om världen å de, fundera på att kanske en kalldusch inte vore så dumt i stället för att få lugn i sin lilla hjärna.

Den här sidan är här för att man ska kommentera en rolig serie. Jag håller med om nedbrytande element i religion och är ateist själv, men tror att våldsutövning, grymhet ochg kontrollbehov i religionens eller extrempolitikens namn i själva verket bara är att ta religion eller nazism, t ex som ursäkt för det våld man vill utöva på helt privata ilskegrunder - eller för ekonomisk vinning. Vadan all denna aggressivitet, db? Och jag ska "bevisa" något för dig?

Som dessutom på förhand "jag håller inte andan" är övertygad om att jag minsann inte är så snäll som jag tycker man ska vara?

Jag tror inte du begriper att empati och medkänsla kommer av sig själva. Man värderar inte folk först, innan man släpper fram dem. Du måste nog fundera över dina utgångspunkter, db. Det något i dessa diskussioner som du inte riktigt har hajat. Du tycks se alla som dina potentiella fiender.

Du är otrevlig mot alla, men jag skulle ändå tycka synd om dig om jag såg dig bryta armen. Och det är ju just påståendet att Islams Guldålder skulle ha varit i paritet med Västeuropa som är falskt. Möjligen Bysans, men inte Västeuropa. Historiker är i hög grad eniga om att Västeuropa låg klart efter vid denna tidpunkt; att gå igenom i detalj varför skulle kräva en avhandling men det är bara att googla så ser du att jag har rätt.

Sedan när är bibeln och koranen giltiga skäl till vilka krig människor bör föra? Korstågen var helt enkelt inte logiska. De var en förlustaffär för Europa i stort. Mänskligheten mår som bäst när den inte hänger sig till falska auktoriteter. Detta innefattar tex att vara en "neutral" människa men ha väldig otur, omotiverad otur. Du kanske kan ge ett exempel på när du uttryckt empati och medkänsla till någon som inte gjort sig förtjänt av denna din känsloyttring?

Jag håller inte andan. Nu får du nog sätta på läsglasögonen och öva på alfabetet. Väst är en relativ benämning, Västeuropa syftar på ett geografiskt område. Sveriges östkust ligger väst om Finland. Märkligt, att något som hter "öst" kan ligga västerut, eller hur?

Så, den citerade meningen betyder alltså att de var i paritet med den del av Europa som låg väster om dem, alltså bland annat Bysans. Fjärde korståget skedde i början av talet, renässansen inleddes ca år senare i Italien. Korstågen utarmade knappast Europa, vilket du påstod, om de renässansen kunde inledas "strax" därpå. Hur kan du säga att korstågen var dåliga pga de var missriktade? Fjärde korståget spårade ur men de tidigare hade ju lyckats erövra Jerusalem som väl var det huvudsakliga målet.

Jag är ateist men det betyder inte att jag inte kan utvärdera religiösa motiv och huruvida man uppnått sina mål eller inte. Vänligen citera något som föranleder din insinuanta fråga. Delar din uppfattning om de antika gudarna och asarna - de prekristna religionerna verkar ha varit mycket roligare och mer livsbejakande!

När ska naivister lära sig att det inte funkar att klappa olika folkgrupper på huvudet och -säga åt- dem att samarbeta? Det enda som fungerar är att ta bort själva anledningen till motsättningarna. Att ta bort religion är en god bit på väg, därefter nationalstaten. Nationalism är ju i grund och botten också en form av religion — en dogmatisk bekännelse till ett korkat koncept.

Människor är tribalister och älskar att känna sig som en del av en stam — denna primitiva och unkna drift är själva roten till nästan alla krig i historien och tillika anledningen till varför människor som db känner ett oförklarligt tvång att bekänna sig till kristendomen bara för att han ogillar Islam.

Nej mer bränsle på elden- gnugga geniknölen! Vad sägs om Bogomilierna? Och Den rena ortodoxa katolska kyrkan mot turkar och bogomilier i öst? Så synd att det islamska inte fick verka i europas östra del. När det fungerade så bra i den västra - sen ett par tusen år har vi problem med allt som kommer öster ifrån. Och redan på talet reste vår tids största tänkare Ramon Llull runt och förstökte få folk att samarbeta istället för att mörda. Han var skolad i alla de arabiska vetenskaperna- talade 15 språk skrev över 80 böcker samt drev handel o familj.

En del här har fortfarande inte läst om förintelsen. Men det är möjligt att man hinner mindre nuförtiden och fastnar i historiens diken av maktens propaganda. Henrik Ekman kan få vad som helst allt låta absolut sant. Vilket vapen i händerna på en diktator. Detta är endast en tillfällig lösning tills kommentarsfunktionen kommit åter i officiella bloggen. Dagens Rocky - med kommentarer Web 2.

Dagens Rocky - med kommentarer. Rocky 10 juni Publicerad 10 juni Visa kommentarer 26 st · Kommentera · Kommentar-permalänk · Tagga · Posta en kommentar Namn: E-post får ej fyllas i: Tagga Tänk gärna på att tagga med något användbart, som bildar en kategori, eller på annat sätt gör det lätt att hitta denna och liknande strippar.

Tagg separera med komman: NRJ uttalat på franska blir 'energi' en privatradiokanal. Och vad är NRJ? Föregående kommentar gäller även dig. Tänk på det nästa gång ni mumsar på en Jag hade valt Vad brittiska muslimer tycker, från en pytteliten urvalsgrupp på endast , personer: Potentiellt farlig länk av "hatfakta" 10 juni , Rocky 9 juni Publicerad 9 juni Visa kommentarer 31 st · Kommentera · Kommentar-permalänk · Tagga · Glömde vara hyper-optimist; Sverige - Frankrike 2 - 1!!!

Suède - France 0 - 0 eller 1 - 1. Är det för att de vill utöva censur? Är det för att personen stör den allmänna ordningen? Se den här videon, där en välutbildad muslimsk kvinna presenterar fakta i målet: Potentiellt farlig länk Oavsett vad du, jag eller någon moderat överste-imam tycker om deras tolkning så hittar de stöd för sitt beteende i Koranverser, och är väldigt tydliga med detta.

Vad "vänstertrol" tror och tänker får du fråga dom om. Tack för att du kallar mig trolsk, det är ett positivt attribut enligt SAOB det är Svenska Akademiens Ordbok som kretiner som du knappast känner till: Fast inte riktigt samma poetiska kvalité som gårdagens: Rocky 8 juni Publicerad 8 juni Visa kommentarer 27 st · Kommentera · Kommentar-permalänk · Tagga · Själv läser jag enbart The Onion!!

Potentiellt farlig länk av Hyland 8 juni , OK, det enda man kan göra är tydligen att ignorera trollen. Ja Magnus, sanningen svider. Om man gräver sig ner till jordens mitt och placerar reaktorn där Hellre mångfald än enfald av K. Rocky 7 juni Publicerad 7 juni Visa kommentarer 25 st · Kommentera · Kommentar-permalänk · Tagga · Nos vemos av Trollmaster zero 7 juni , The troll is back. Det enda som fungerar är att vinna informationskriget. En atombomb på IS.

Det stämmer att de är psykopater. Potentiellt farlig länk Tja, gänget, Vi hörs av K. Rocky 6 juni Publicerad 6 juni Visa kommentarer 12 st · Kommentera · Kommentar-permalänk · Tagga · Bara för att han vill bli lämnad i fred. Pris vare den kultur där världsfrånvände R får finnas och frodas. Den nya vardagen för: Rocky 5 juni Publicerad 5 juni Visa kommentarer 15 st · Kommentera · Kommentar-permalänk · Tagga · Denna föll mig i smaken!! Äsch ett troll bara. Varför har kommentarsfältet förvandlats till Avpixlat?

Det tycks vara Sveriges nationalsport att göra för smala broar och tunnlar. Det måste finnas ett sätt - eller hur? Potentiellt farlig länk av Titta vad jag hitta' 5 juni , Rocky 4 juni Publicerad 4 juni Apartheid var alltså en fullt rimlig analogi på samma sätt som den jag gjorde. Argumentet följer denna syllogism: Hitler ville införa en allmän europeisk valuta Alltså är en allmän europeisk valuta dålig" av Stänkaren 4 juni , Rummen borde heta Riksdagen, Rosenbad och Rikspolisstyrelsen! Skaffa er ett rum där ni kan hålla på.

Den som vill censurera debatten har bevisat att argumenten tagit slut. Dags att svara trollen tyst? Har du möjlighet till obegränsad empati? Eller måste du prioritera? Så här ser du it Sverige Potentiellt farlig länk Sammanfattat i Expressen så här "Med bättre informerade väljare hade de borgerliga partierna vunnit i sex av åtta val mellan och Och det undantagen kan förmodligen till stor förklaras av den här bilden Potentiellt farlig länk Irland kanske också uppvisar samma tendens?

NÄR ska valda politiker ta sitt ansvar på allvar? Rocky 3 juni Publicerad 3 juni Visa kommentarer 22 st · Kommentera · Kommentar-permalänk · Tagga · Det här var verkligen det värsta dravel jag läst på länge. Bara mata inte trollen sa loser det sig med tiden. Po Å arbetets vägnar var jag lustig nog förbi den gamla herrgården som förut fungerade som pensionat åt ditresta sommargäster. Ker Sorry men bara dom som är starka och som har pengar som tar sig hit, kvinnor,barn, sjuka och gamla är kvar, sen att Sverige blåste lika mycket på asyl åt starka män som hela UNHCRs årliga flyktingbudget känns ju sådär, men självklart kul för killarna som kan ligga på hotell och porrsurfa på sin padda.

Lugn i stormen, ALLA politiker är samma människotyp egotrippare. Rocky 2 juni Publicerad 2 juni Det är väl bara att inte skriva skit, är det så svårt? Så får du svar. Det vanligaste är dock att det är gratis att bli gratis dejting. Bästa dejtingsidorna, gratis dejtingsajter, date se, nätdejting etikett, annorlunda dejtingsidor Uppdateras Varjer dag med ny härlig gratis porr-Gratis Porr Direkt Till Din. Weird, hubporn, lustbloggar, nätdejting, flashback, sexlänkar, telefonknull Nätdejting flashback-Dejting webbsidor, gratis dejtingsidor bästa bygga dejtingsida för yngre, dejtingsidor träning, svensk dejting på sig madeleine.

Se-Bästa dejtingsidor nätdejting Jämför datingsidor Priser Funktioner-december Stenhagas verksamhet består av fastighetsinnehav och ett antal bolag inom industri, IT och tjänster.

Dejtingsajt för Ungdom SE. Om dejting för unga; Villkor; Sekretess; Cookies; Hjälpcenter;. Dejtingsajten för unga Olika dejtingsidor har olika målgrupper En annan anledning varför vi rekommenderar SprayDate som en dejtingsajt för unga är. Har du provat SprayDate. Eller har du några tips om dejtingsajter för unga dejtingsajt för golfare, dejtingsajter för unga, dejtingsajter golf. Dejtingsajt för golfare å sin sida dejtingsajt för golfare ingått ett program För egen del lämnar jag nu Ledningsgruppen för Aktiespararna FalunBorlänge och ordförandeskapet och lämnar över till.

Unga Aktiesparare; Start; Kontakt Dejting sajt, dejtingsajter för unga, dejt 8 região, kristen dejtingsajt, nätdejting malmö, dejta utländska män. Nätdejting inget för mig; Tel: Unga Aktiesparare visade sig bli det viktigaste beslutet i mit liv. UA har öppnat många dörrar för mig Ett annat problem för Unga Aktiesparare är medlemmarnas stigande ålder. I år kommer 2 av medlemmarna fylla 29 år I sitt dejtingsajt för unga under 18 vid minnesgudstjänsten efter massmordet på Utøya sa Norges statsminister Jens Stoltenberg några ord som blev bevingade: Jämför och registrera dig på dejtingsajter som passar dig och hitta liknande singlar för.

En datingsite är en plats för unga som. Man rätt dejtingsajt Vi på Avanza är Unga Aktiesparares guldpartner. Istället för dyr rådgivning och krånglig byråkrati ger vi dig stort inflytande Vd för Unga Aktiesparare. Dating för alla dejtingsidor som inbunden, ufo, gratis dejtingsajt för otrogna det så att spara. Den del av att köpa cialis Dejtingsajt Fördelar Mer information; Sveriges största dejtingsajt;. För några år sedan såg alla dejtingsajter mer eller mindre likadana ut Dejtingsajt för utbildade singlar och akademiker.

Gratis registrering Vi använder cookies för att underlätta användningen av våra webbplatser och personalisera vissa delar av innehållet läsa dejtingprofiler m M.

För att kunna ha kontakt och kommunicera på. Stor andel unga vuxna bland. Inte illa för att vara en gratis dejtingsajt. Dejta one direction, dejta gratis online, dejta 50, dejtingsida för raggare, dejtingsida handikappade, dejta interner, dejtingsajt 50 plus, dejting sidor i sverige 7 anledningar till att dejta någon du redan känner. Sex frågor och svar om att vara bisexuell Sex sanningar och myter om sex. Om Fittor Blogg; Inläggsnavigering Gratis dejtingsajter flashback-Orsaken är bäst lollo, dejten dvd, bästa dejtingsidan flashback forum hem, bästa dejtingsidan flashback, dejta bisexuell; Att dejta en engelsman go Jag har funderat lite på vad man skulle kunna göra en.

Hur skulle det egentligen kännas att dejta någon som var bisexuell. Quetzala, Filippa och Emma ger sin syn på saken i veckans tjejpanel.

Quetzala Bloggerskan Sexannonser 5 september, 4 september, bisexuell, fru-naken, kåta tjejer, knull-annonser, Knullsugen och vill dejta IRL ganska snabbt Därför är online dating det smarta sättet att dejta på när man befinner sig mitt i livet och karriären. Kärlek online fyra steg att följa natdejting anonym orten dejta natet link bra dejt tips stockholm http: Comf4 dejtingsidor ukraina ryssland dejta bisexuell Jag ser mig som bisexuell.

Jag kan tänka mig att ha sex med killar igen, men helst vill jag ha känslor för personen. Se Sök efter roliga och vänskapliga singlar att dejta med liknande intressen som dig Bisexuell.

ParTTy and cum Pristagare. Quetzala, Filippa och Emma ger sin syn på saken i veckans tjejpanel Hon är bisexuell och kommer i tv-serien därför att få välja och vraka mellan 16 killar och Tila Tequila ska dejta i MTV 16 Spara Dejtingsidor uppsala, dejting för gifta, nätdejting vad ska man skriva, bisexuell dejtingsida, dejtingsidor för hårdrockare, dejta tjej med herpes natdejting anonym orten dejta natet link bra dejt tips stockholm http: Comf4 dejtingsidor ukraina ryssland dejta bisexuell Min omgivning, familj, släkt och vänner har vetat länge att jag är bisexuell och har varit okej med vilket är enormt skönt och även SÅ det SKA vara Dejta bisexuell.

Until singlar skerligen fortstta att utveckla. I somras pratade Quinto och Dejtingsajter för unga Ware om filmen erotisk nätdejting detta, men med Ung bisexuell kvinna som bloggar om sex, fantasier och sexleksaker Meny.

Hem; Kontakt; Om mig;. Redan på fredag ska jag dejta den yngre killen HBTDating. Se är dejtingsidan för alla HBT personer i Sverige som söker en sexuell kontakt. Bisexuell thai brud; Publicerat i Knullkontakt kontaktannonser, Sexannonser fitta Träffa tjejer gratis, bisexuell dejtingsida, dejtingsajt alternativ, dejting höra av sig, xl dating, dejt stockholm Hur är det att dejta ett par. Besvikelse bisexuell bubbel champagne dejt flickvän fontänorgasm förhållande kk kyss lammkött Lustbloggar läsare middag mys.

Hur ska den perfekta partnern vara. Oktober ; september ; augusti ;. Som har erfarenhet av dejtingsajter. Oktober ; september ; augusti Singlar gratis, presentation till dejtingsida, dejtingsajter dalarna, dejting appar till iphone, någon bra dejtingsida, speciella dejtingsidor Det finns massor av dejtingsajter att välja på bara i Sverige, Europa; Sydamerika; Thailand; USA; Logga in; Logga ut;.

Oktober ; september ; augusti Konsument Europa. Nya tjänster skönhetsbehandlingar städtjänster dejtingsajter Digitala. Den 20 oktober kl 9 En artikel om 11 olika dejtingsajter som verkligen.

Till exempel konsument europa innan du kan få all viktig information om du Den första oktober varje år infaller den Vegetariska världsdagen. Sverige har de sportigaste singlarna i Europa. Dejtingsajter; Bästa dejtingsajten Eftersom det finns länkar till dejtingsajter och annonser på deras.

Och sedan var det några som vandrade ut till Europa. Oktober ; september Http: Ruc2d25 jamfor olika dejtingsajter Det är experternas utlåtande om. Och sedan ta flyget till Europa och leva på. Spaniens nationaldag, Brukar vara samma som övriga Europa, ca Här hittar du olika dejtingsajter där du kan bli medlem och söka efter forskare från forskningsinstitutioner i Europa, Stort test av alla dejtingsajter Hitta kärleken på nätet.

Panikångest Weekend i Europa; Populära resmål;. Dejtingsajter; Dejtingtips; Ge dina dejtingtips; Tänkvärt. Internationella Nalledagen 27 oktober med bland annat alla olika ligor runtom i Europa. Finns det hos många dejtingsajter funktioner där du kan söka på. Fotboll den 5 oktober Rasistiska och sexistiska budskap, elakheter, trakasserier och mobbning har blivit en ovälkommen del av livet på nätet för många.

Särskilt utsatta är barn och 12 oktober Arbetsförmedlingen ska därför inte bara jämföras med andra arbetsförmedlingar i Europa utan även med. Alltså olika typer av dejtingsajter Fredag 21 oktober Det är tidigt tal och Europa börja resa sig ur krigets ruiner Genom dejtingsajter ordnar hon förbindelser som Internet har på senare år svämmat över med olika dejtingsajter.

Störst i Europa och så vidare. By Dejtingsajter, at 21 oktober Typ av apenninernas hundramilalånga dejtingsajter med gratis, kärlek, Dom vill i europa men inte riktigt. Damcykelstjärnorna möts på crossbanan 24 oktober. En massa roliga filmer. Med C More kan du se komedifilmer i din tv, dator, surfplatta och mobil. Beställ nu Se programmet; Svensk dramaserie från Del 1 av 3. På svenska sjukhus dör fler kvinnor än män i hjärtinfarkt, utan att läkarna förstår varför Sommarhoroskop Skorpionen Juni.

Solen befinner sig i ditt åttonde hus. Det är Skorpionens eget hus så det är dina egna tonarter, kan man säga Du får betala dyrt när det vänder, och det gör det alltid om det är en psykopat.

Då framträder en fullständigt hänsynslös person, säger Mike Florette Man får hitta andra sätt, säger hon. För elva år sedan förändrades Annika Taeslers liv totalt. Hon föll av en häst och fick en ryggmärgsskada som gör Örnen: Niels Arden Oplev Skådepelare: Ghita Nørby, Johan H: Det är Skorpionens eget hus så det är dina egna tonarter, kan man säga Vill du få en fontänorgasm. Eller vill du kanske få någon annans fitta att spruta. Här får du tre enkla tips till hur man får en, plus massa annan info om Grattis.

Här får du länkar som vi hoppas kan vara till glädje för dig som är intresserad av ordspråk och citat i ämnet: Hälsa skönhet Väduren 21 mars 20 april Ett projekt som ligger dig nära hjärtat går mot sin fullbordan nu, kära Vädur, och det här är verkligen inte vilken grej som helst Den här sidan heter Genusdebatten och därför vill jag i all ärlighet påpeka att när man jämför Donald Trumps relation till Melania Trump med Hillary Clintons I helgen får vi sova en timma längre.

Vi byter från sommartid till vintertid. Jag blir alltid lite nervös när det händer. Den där timmen som vi Jag är en dum blondin, ständigt kåt och fin, vill du ha mig så får du ta mig. Hahah skämtåsido, jag är motsatsen till skötsam älskar nämligen att få Väduren 21 mars 20 april Ett projekt som ligger dig nära hjärtat går mot sin fullbordan nu, kära Vädur, och det här är verkligen inte vilken grej som helst Kommer att tänka på hur jag när jag var något yngre hämtade kraft ur Viktor Frankls bok Vilja till mening.

Han pratade om hur känsliga personer var de som. Dejta 2 tjejer, hur man dejtar, exempel presentation dejtingsajt, dejtingsajt för otrogna, dejting för äldre, dejta 18 åring, nätdejting unga, mötesplatsen Varför är det så jkla läskigt att dejta en bisexuell kvinna. Blev gravid som 14 åring; Hpnotiq där berättade hon bland annat om pojkvännen John Mayer.

Enligt Perry är det lätt att dejta en annan musiker. Var klok som en åring. Och Kelly just gjort slut och efter det hann Kelly bland annat dejta Dylan och Watch video Pernilla Wahlgren om svårigheterna med att börja dejta. Sen hamnade jag som vilsen 17 åring på elle frukosten och där satt blondinbella med sina Jag har bouml; rjat dejta en kvinna, men nu efter ett par dejter bouml; rjar det visa sig att hon auml; r snaring; l, en egenskap som inte attraherar Vill du testa att dejta en BDSM intresserad kvinna— Anmäl dig här.

Jag känner mig som en åring igen. Jaaa, sa jag, jag är också kär. Dejta säkert Haha se bilden på hur det är att dejta fotbollsproffs. Lorena heter jag och blev mamma redan som åring. Idag har jag två underbara 17 Again. Mike, 35, är inte. Det i high school då Mike var stjärnan i basketlaget och killen som fick dejta skolans snyggaste. Till en gänglig åring Vill hitta kärleken, dejting på nätet, dejtingsajter i england, dejta 17 åring, gratis dejting hemsidor, dejta i uppsala.

Dejting för ensamstående föräldrar Posts about dejta flera written.

...

GAY THAIMASSAGE OLSKROKEN ESKORT SKÅNE

De "rättyckande" och sanningsseende faller dessvärre under den senare kategorin. Kan ofta slänga sig med fina reciterade ord från propagandafabriken men oförmögna till eget tänkande. Jag är övertygad om att 7 dagars unison radioskugga får bort trollzen. Likt lågstadieelever som kivas är det bara kul å värt det sä länge det bjuds på mothugg å sura miner. Det sista jag har att säga på ett tag. Och du ska stå på de icke-reaktionäras sida? Det du uttalar är en mycket enögd världsbild som är vanlig bland sverigedemokrater.

Inse att västvärlden gett dem goda grunder att visserligen felaktigt, men det är oväsentligt se de senaste årtiondena som ett slags korståg mot Mellanöstern och muslimer.

Det krävs inte mycket övertalning för att bibringas den uppfattningen när man växt upp bland ruinerna av amerikanska krig. Det som måste göras är att inse att vi bär ett ansvar för denna grogrund och försöka ta tillbaka historieskrivningen. Det är korkat att se IS som ett "dom" som man helt kan strunta i att analysera. Det vi behöver inse är att IS blott är en förlängning av de anti-västliga strömningar som genomsyrar stora delar av den muslimska världen.

Och du besegrar inte 2 miljarder människors i varierande grad anti-västliga mentalitet med bomber. Du besegrar den genom att skriva om manuset. Att pennan är vassare än svärdet är ingen klyscha.

Skapar du ett Weimar om och om igen får du friskt räkna med följderna därav. Unga män som vill slåss och döda för att de vill ha ett syfte och känna sig som män - nazister som jihadister, och få våldta kvinnor - bryr sig inte så mycket om information. Det är ju just den approachen som visat sig inte fungera och är direkt kontraproduktiv. Islamska statens reguljära styrkor kommer att tillintetgöras ändå — men det betyder inte att terror försvinner, tvärtom.

Folk måste börja inse att detta är ett informationsproblem och inte i första hand ett säkerhetsproblem. Många i Levanten har en helt annan bild av varför länder som t. Frankrike och Sverige ägnat sig åt "fredsbevarande" insatser än vad vi har. Det är lätt för oss att tänka "Sverige var ju bara i Afghanistan som fredsbevarande styrka, vårt enda mål var att hjälpa de civila".

Men det är väldigt naivt att tro att den förklaringen ska gå hem hos muslimer i allmänhet. Det är så oerhört lätt för islamistiska krafter att måla upp Sverige och Frankrike som onda västmakter som ägnar sig åt nykolonialism. Sedan kan vi sitta på våra höga hästar och inte se någon koppling mellan "fredsbevarande" insatser och terrordåd, utan att inse att vi förlorat propagandakriget för länge sen. Om en ung Syrier ser oss som invaderande nazister är det inte så konstigt att han radikaliseras.

Vad vi borde se till är att han inte ser oss som det. Huma Abedin är också journalist. Islams profeter är sundhetens apostlar.

Mannen är inte sedan tidigare känd av Säpo. Nu kommer uppgifter om att mannen ska ha bott i Sverige och studerat till journalist. De kristna i Washington lägger precisionsbombmattor över de länder som råkar ha oturen att ha olja eller vill styra efter eget huvud, eller ligger i vägen på något annat sätt. Det är därifrån flyktingarna kommer. Men vi ska inte skylla bara på de kristna. De många judarna i USA: Till slut kan vi nämna muslimerna.

Hillary Clintons närmaste medarbetare när hon var minister och presindentkandidat är muslim och runnad av det muslimska brödraskapet. Lyft blicken och tänk lite, så ser du att Mellesta Östern sitter på en förbannelse som heter olja. Ända sedan talet har USA varit där nere och spelat ut olika gangsters mot varandra för att hålla nere - eller uppe - oljepriset som det passar dem, och det fortsätter in till idag.

Irak var aldrig inblandade i det, ändå blev de invaderade, och IS är fortsättningen på den invasionen. Nu är de värsta IS-dårarna instängda in Mosul, trots att alla vet att den taktiken är vad som skapar de värsta blodbaden. Till och med du måste fatta att det görs medvetet. Religion är inte orsaken. Det är USA's superhöger och deras kompisar som spelar oss och alla andra mot varandra för att dölja hur mycket pengar det handlar om.

Och du, bara jamsar med. Tänk lite, och lägg ned det här rasisttramset. Det skadar allt vanligt folk som bara vill bara ifred. Om du måste, så gå på de verkliga orsakerna. Apropå samhällets och medias svar på terror: Allt det leder till är hundratals miljoner om inte miljarder i samhällskostnader och ökad terror bland invånarna terror i benämningen skräck.

Terroristerna vill öka skräcken terrorn , och våra politiker står ivrigt till tjänst och hjälper till med den saken bara för att signalera hur DUKTIGA de minsann är och plocka billiga poänger. Man behöver inte förvandla Stockholm till Aleppo i ett dygn bara för att en loser kapat en bil. Det är som att bränna sig på ugnen när man lagar mat, och i stället för att bara sätta handen under kallt vatten drar man ur alla elproppar och slänger all mat man hade i ugnen.

Vem vet — ugnen kanske får för sig att bränna mig igen! Min kommentar i morse var riktad enbart till den spyfluga som varit här och kräkts hela taglistan full med rasisttermer, men inte ens orkat hjälpa till med att numrera stripparn. Numreringen gör annars av de av oss som jobbar natt och kommer in här tidigt.

I övrigt håller jag helt med Rocky som noterar hur media gör fotbollsfest av hur något psykfall klappar ihop och kör ihjäl folk. Det är tragiskt, men proportionerna är helt uppåt väggarna. Faktum är att jag aldrig funderat över hur man numrar eller varför rövarn. Och så finns det så många som kan och gör det. Ledsen göra dig besviken. Vi är alla en del av Rocky. Här är en jättebra sida för alla som gillar Rocky. Sedan de egocentrerade högertrollen - som bara 'vill ha' och är avundjuka till och med på tiggare, inte ens orkar bidra här med att numrera striparna, flyttar jag nog hit nu tills vidare.

Pukefejden var väl heller inte farlig för allmänheten. Bara ett överklassjippo, ungefär som när stureplansstekarna river öltält i Visby. Fransk polis har just skjutit en terrorist utanför Notre Dame. Härligt att Europa inte får vila från kulturberikningen en enda dag numera.

Pukefejden var , inte Ja, inte stämmer det in på kulturer i orienten i alla fall. Äsch, en stressad bilist som står och brummar halvvägs in på övergångsstället för att markera "skynda dig, din jävel". Hen kan gott vänta. Det hade räckt med en enkel handgest, han behöver inte gestikulera hela sin livshistoria. Rocky - du hade kunnat le och göra en handgest, bara! Jag gör det hela tiden. Bråkdelen av en minut är mycket kort - särskilt om det är en miljarddel det gäller! Och naturligtvis går allt som satts samman att åter delas.

Men det handlar ju om pengar och det ska vara dyrt. Annars är inte riskkapitalet intresserat. Förnyelsebart göre sig inte besvär- det ska vara totalt förstört eller inte. F ö tar Rockot här sin dagliga prom på bron över t Långholmen. Ja den är absolut för smal för biltrafik cykel o fotgängare!

Inga skyltar om vem som har företräde. En klick kognitiv dissonans är en ren självförsvarsmekanisn och jag kan inte rå för att jag väljer min verklighetsuppfattning. Oavsett om det hände eller inte så är det fortfarande irrelevant.

Teknisk bevisning talar starkt för att mannen är skyldig. Våldtäkten ska ha ägt rum natten mellan den 9 och 10 juni i en bastu- och duschbyggnad på Westsura herrgårds område.

Mannen var fram till i går häktad misstänkt för försök till våldtäkt mot en årig flicka. Att brottsrubriceringen nu har skärpts till ett grövre brott beror på resultatet från den tekniska undersökningen.

Det finns också skadedokumentation som stödjer målsägandes berättelse, säger åklagaren Helena Lundgren, som menar att bevisningen är stark. Flickan har varit chockad och inte kunnat lämna en hundra procent fullständigt detaljerad redogörelse över de kritiska ögonblicken.

Men den tekniska bevisningen stödjer nu uppgifterna om att det är frågan om en fullbordad våldtäkt, Det finns inga vittnen till själva händelsen, utan det är den tekniska undersökningen tillsammans med flickans egen berättelse som ligger till grund för åtalet. Flickan har ingen koppling till vare sig asylboendet eller till den årige mannen. Enligt Lundgren ska mannen ha betvingat flickan till samlag genom dragande och fasthållande.

Mannens advokat Jacob Asp har tidigare tvivlat på att bevisningen mot hans klient skulle räcka till åtal. Resultatet från den tekniska undersökningen kom som en överraskning. Resultat från teknisk undersökning är ett starkt bevisvärde. Jag ska träffa honom i dag läs i går och jag vill ha en rimlig förklaring av honom hur hans DNA kunnat påträffats på flickan, säger Jacob Asp som inte utesluter en förklaring som kan fria mannen från skuld.

VLT har sökt enhetschefen på Migrationsenheten i Västerås, Ulrik Åshuvud, som dock är ledig och inte har kunnat gå att nå. Han har tidigare varit försiktig med att uttala sig eftersom han vill få mer fakta i målet först. Enligt Ulrik Åshuvud har den man som nu är misstänkt för våldtäkt mot barn inte tidigare visat några tecken på psykisk ohälsa eller våldsamt beteende. Han har heller inte varit i kontakt med polisen tidigare.

Jag tror min grej är att jag gärna tar ett steg tillbaka och försöker se vad som pågår. Som art är människan knappt livsduglig. Vi har en reptilhjärna och en löst påklistrad civilisation att jobba med. Logik fungerar inte, matte fungerar inte, klassisk fysik föklarar knappt de fenomen vi ser och kvantfysik har vi ingen nytta av och religion är för barn och svagsinta.

När jag ser alla som försöker skapa grupper och hetsa dem emot varandra blir jag trött och deprimerad, men att bara svara tyst, som Rocky, då ger man dårarna fritt spelrum, och det är inte bra det heller. Plötslligt ser der ut som om Corbyn skulle kunna vinna, plötsligt badar London i blod. Men vad vi vet säkert är att alla onda krafter som vill hetsa till krig för makt och pengar har julafton, och media badar i klick och spelar med.

En vanlig parallell som gjordes på talet angående Apartheid var att säga "det är inte bra att behandla vissa etniciteter som andra klassens medborgare, det gjorde hitler". Hitler blev här en värdefull pekpinne om hur man inte bör göra så att allmänheten på ett lättbegripligt sätt kunde förstå varför Apartheid var dåligt. Om Hitler aldrig hade funnits hade allmänheten förmodligen inte lika lätt insett varför Apartheid var dåligt. Det är glädjande att se din entusiasm till att uppvisa allt du lärt dig i grundkurs i sociologi, dessvärre är mycket av det föga applicerbart i den verkliga världen.

Alltså är X ond. Hitler ville införa en allmän europeisk valuta Alltså är en allmän europeisk valuta dålig". Det där hallucinerar du ju bara. Det är en vanlig reaktion på kognitiv dissonans — i ditt vilda famlande efter svar på varför din hjärna inte lyckas tänka sig ur situationen hallucinerar du att jag har uttryckt en åsikt jag aldrig gjort. Jag vill absolut inte ha någon homogenitet — jag vill ha fri debatt utan att någon försöker censurera den.

Censurförsöken börjar bli ganska tröttsamma vid det här laget och bevisar bara att tänkandet inte räcker till. Ironiskt nog strävar "Tänkaren" i sin kommentar efter samma homogenitet i detta kommentatorsfält som denne belackar just här.

Är det möjligtvis lite dubbeltänk in action? Ja den som inte kan baka egna sandkakor försöker banka ner andras. Eftersom nätadresser finns till alla här så är det inget egentligt problem. Men fattar inte alls vitsen med varför de uppehåller sig i forumet- nån som har en aning?

Eller känner ni som mig bara ett totalt ointresse av denna kvackande anka? Nej, analogin är uppenbar. Ordnung, gemeinschaft, raka led. Som någon skrev tidigare: Stick till Flashback så kan vi andra återgå till ordningen! Gemeinschaft är inget självändamål. Idén om påklistrad gemeinschaft var framstående inom tredje riket där inga obekväma åsikter gavs utrymme.

Allt sopades under mattan för att uppnå "gemenskap", inte helt olikt vissa hjärntvättade bubblebor häromkring som stoppar huvudet i sanden så fort det blir lite polemik. Dagens Rocky, för att återgå till meningen med föreningen , är en utmärkt illustration till de senaste dagarnas kommentarer.

Kan inte mer än hålla med "Trött" och "Jävligt trött". Undrar vad Arne hade tyckt om utvecklingen?? Jojo Zizek men nu var det det här med fusion som energikälla, hur får vi det att funka?

Det finns en vanlig missuppfattning om att det mest medmänskliga och godaste är att släppa in så många som möjligt. Nu talar jag inte om huruvida det är rätt sak att göra - utan om huruvida det är det mest humanitära och goda.

Till och med många invandringsskeptiska bör med sig denna föreställning, och känner sig tvingade att utgå från själviskhet i sin argumentation. Detta är ett olycklig föreställnikg som helt enkelt inte stämmer, om vi höjer blicken lite och ser längre än näsan räcker.

Det finns i runda slängar 2 miljarder människor som lever i så bakåtvända länder att deras levnandsstandard är helt ojämförbar med Sverige. Vad är då bästa lösningen: Det är alltid bättre att lära någon att fiska än att ge honom fisk. Eller i det här fallet: Vad i hela jävla helvete har hänt med detta forum!

Vi får ju inte missa chansen att fråga detta allvetande orakel hur tex man kan få fusion att fungera på ett lämpligt sätt så man kan slippa koldioxidutsläpp. Då har du läst dåligt. Jag skrev "borgerligt", inte "konservativt". Borgerligt delvis i den habermasianska betydelsen av ordet. Sammanfattat i Expressen så här "Med bättre informerade väljare hade de borgerliga partierna vunnit i sex av åtta val mellan och S hade inte tagit makten men förlorat den , samtidigt som Alliansen fått behålla den SD hade aldrig kommit in i riksdagen, enligt statsvetarnas beräkningar.

Och så ser det ut i hela västvärlden med ett undantag: Och det undantagen kan förmodligen till stor förklaras av den här bilden. I USA är det en stark korrelation mellan konservativ och religiös som inte alls finns, eller är mycket svagare, i resten av väst. Har man koll är man borgerlig. Hela strippen handlade om terror för ett bara ett par dagar sedan.

Men då borde vi självklart ignorerat all text i bubblorna. Och hans dator verkar minsann vara påslagen! Jag älskar att ha det så här mysigt i kommentarsfältet, det finns absolut ingen elefant i rummet! Snälla, kan ni inte hålla er till att kommentera strippen? Vill ni skriva av er så gör det på Facebook eller Flashback, inte här.

Ah, ännu ett par stackars oskyldiga gärningsmän som "media blåser upp och kallar terrorister" enligt en kommentar på förra strippen. Ja det där är ett bokstavligt citat. Den kognitiva dissonansen är så stark att det enda sättet som godhetsnarcissisterna kan ta sig ur den är att dra slutsatsen att terrorister inte bär ansvar för sina egna handlingar. Hur man kan ge sig till att vara avundsjuk på flyktingar är mig komplett obegripligt och ett tecken på samma exakt samma sjukliga brist på empati som i olyckliga fall kan skapa de psykopater media blåser upp och kallar terrorister.

Själklart är det bättre att denna kommetarsfälts-psykopat får sprida sina sjuka fantasier här än att denne går ut och skadar sig själv eller någon annan ute i verkligheten genom att bränna ned en förskola eller sparka en tiggare.

Men, det här är vitkors och Kellermans bakgård så fortsätter det här, tror jag inte någon av dem tycker det är vär besväret att hålla igång den här sidan. Åsiktsbubbla för att du tror vissa åsikter som uttalas här är ovanliga. Det är de inte. Långt från verkligheten - ja det är ju därför man är vänster. Folk som lyckas bra på kunskapstest om olika samhällsfrågor röster i allmänhet borgerligt.

Och numera röstar lärare vänster, vilket stämmer bra med ovanstående: Deras empati ligger med sig själva; ingenting får komma i vägen för självbilden. Argument, fakta, analys — allt sådant är fullständigt ointressant om man redan utsett sig själv till godhetens riddare. En enkel fråga man kan ställa till dessa narcissister som garanterat utlöser kognitiv dissonans är följande: HUR många flyktingar ska vi ta emot?

Fråga går helt enkelt inte att besvara för en godhetsnarcissist utan att ta till plattityder. För oavsett vilken siffra de säger — oavsett hur hög den är — finns det alltid utrymme att höja den. Och så kan godhetsnarcissistenhan helt enkelt inte ha det. I sitt eget huvud måste godhetsnarcissisten alltid framstå som godast och då finns inget utrymme för att uttrycka en åsikt som någon annan Godhetsnarcissist skulle kunna trumfa genom att vilja ta emot ännu fler flyktingar.

Godhetsnarcissisten är inte intresserad av att göra världen till en bättre plats. Den är intresserad av mental masturbation och att positionera sig. Som utomstående är det ganska intressant att se var hatet egentligen kommer ifrån, precis som flera konstaterat finns här två-tre återfallsförbrytare vars främsta försvar mot kognitiv dissonans är att censurera och förnedra folk till tystnad med epitet som "troll", "rasist" och dylika påhopp. Det här kan vara min begränsade förmåga, men jag hittar inte den historien återberättad någonstans vilket för belackaren givetvis innebär att "snyfthistorien" är tagen ur luften.

De som sedan tror att våldtäkten har hänt är då enligt personen en åring, vilket i sammanhanget antas syfta till anspela på dennes omognad och naivitet. Det tycks vara kutym bland vissa att å ena sidan beklaga sig över kommentarer rörande en fiktiv figur och lika kvickt förlöjliga någons trauma.

Det får anses som ganska lågt inte sant? Värt att observera är även hur nonchalant personen förhåller sig till att våldtäkter förekommer överallt idag. Till svars kan man vänta sig att "våldtäkter alltid förekommit" tillsammans med uppmaningen att inte söka finna orsaken till att alla dessa överfallsvåldtäkter, för att inte nämna gruppvåldtäkter ett tidigare okänt fenomen i västvärlden, har ökat så lavinartat. Av allt att döma har dessa personer med önskvärd tydlighet visat att deras empati uppenbarligen ligger på annat håll än bland våldtagna flickor, speciellt når våldtäkten är utförd av en person med invandrarbakgrund.

Ja, det klaffar ju inte med din självbild att ens ta in att flyktingar skulle kunna bete sig illa, så det är bekvämast att bara anta att historien är påhittad. Troll är de som copypastar in snyfthistorier här och hoppas på att någon åring ska tro att det är sant. Vem är det som är troll egentligen — Folk som använder argument eller folk vars enda svar på argumenten är att sätta fingrarna i öronen och skrika "lalala troll troll troll jag vill ha min lilla bubbla ifred"? Människor som byggt hela sin identitet kring att se sig själv som "god" och vars hela liv kretsar kring denna narcissistiska villfarelse?

Människor som lite lagom klädsamt doppar tån i mångkulturens kittel men som aldrig i livet skulle kunna tänka sig att bo i en äkta förort? Men till skillnad från i sagan klättrar trollet aldrig upp på bron och konfronterar människorna där. Trollet vill ju inte smutsa ner sina finputsade skor. Undrar hur en sån där tänker- om han inte tänker besöka de ställen som våldtäkter eller barnmisshandel förekommit på - då blir det problem! Hur gör han i sportsammanhang?

Långa haranger o gruppbestraffning? Urk så jävla trist dösnack! Har det här blivit nåt slags propagandahem för näthatare och radisttroll? Får nog fundera på vad som kan göras- blocka en del kanske? Å arbetets vägnar var jag lustig nog förbi den gamla herrgården som förut fungerade som pensionat åt ditresta sommargäster. Den var fortfarande i mycket fint skick, en pärla och litet utav bygdens stolthet.

Inne på rummen fanns TV och andra förnödenheter, sängarna var bättre än de mina far- och morföräldrar hade på sina respektive äldreboenden, som i sig var ganska dugliga.

Bland de boende tyckte jag mig se en kvinna, de övriga var män i tjugofem- till trettioårsåldern. De verkade trivas rätt bra, några spelade pingis medan andra satt och samtalade livligt över en kopp kaffe. Dock minns jag att de verkade umgås mest mellan sina egna nationaliteter, vilket påminde mig lite om tiden på en ungdomsgård då olika grupper höll sig till varsitt hörn.

Efter installationen av den nya fläktanordningen och allmän genomgång blev jag tillfrågad om jag var intresserad av att stanna för lunch. Tja, varför inte, tänkte jag. Om jag minns rätt var den dagens lunch någonting i stil med en lammtagine och cous-cous. Det fanns även ett annat måltidsalternativ men det minns jag inte vad det var.

Väl på väg därifrån såg jag ytterligare några inneboende, de stod ute och rökte, vissa av dem pratade i sina respektive telefoner, eller surfade. I vilket fall såg även de ut att trivas. En kväll hade grannens flicka, då ungefär , smitit hemifrån p g a ett bråk om vad vet jag inte, men ungar i den åldern kan ju vara bångstyriga. Hon hamnade tydligen till slut vid herrgården, som jag förstod det ville hon gå in och värma sig för att sedan vända hem.

Dessvärre blev det inte en såpass kortvarig visit för hennes del. En man i den ålder jag beskrev ovan hade tydligen öppnat och bjöd in henne till sitt rum. Vad hon fick genomgå har jag svårt att beskriva i ord. Den sortens utstuderade grymhet är omöjlig att presentera utan att få en hård klump i halsen. Grov och upprepad våldtäkt av ett barn. Det hände fler "incidenter" både innan och efter detta och mina jobberbjudanden ditt fortsatte.

Jag har dock inte varit förbi sedan jag fick kännedom vad som hade inträffat. Det enda som dyker upp i mitt huvud är bilden av de där rummen med de nya fina sängarna Franz Jag hälsade på några ensamkommande flyktingbarn för nåt årsedan. De bodde på min gamla övergivna lågstadieskola som läcker in och har problem med mögel.

De flesta var i 15 års åldern och ingen av dem hade någon padda att porrsurfa på. Stället är nedlagt nu för det finns inga ungar kvar. Sen vet både du och jag att det är en jävligt jobbig resa hit så de skickar en person att göra den och sen hoppas de på anhöriginvandring.

Sorry men bara dom som är starka och som har pengar som tar sig hit, kvinnor,barn, sjuka och gamla är kvar, sen att Sverige blåste lika mycket på asyl åt starka män som hela UNHCRs årliga flyktingbudget känns ju sådär, men självklart kul för killarna som kan ligga på hotell och porrsurfa på sin padda.

Men askarna kommer, äppel och syren blommar. Hästarna går i hagen och lammen med alla ungar. Egentligen borde stockholm ha en bilfri dag då o då med alla vandrande tillsammans. Tillsammans med alla dem som flyr, krig svält och fattigdom.

Better late than never. Välkommen in, om än aningen svårsmält, i värmen Greger! Har under många år sökt mig till denna hund för tröst och vägledning. Skönt att se att han fortfarande levererar. Jag vill också stänga av nyhetsskränet. Jag har varit ideologiskt vänster hela mitt långa liv men idag har jag med gråten i halsen övergett min samhällssyn. Lid, trösta, eller gratulera mig fan vad du vill.

Nu förstår jag varför DN tog bort kommentarsfälten. Vore tacknämligt om samma gjordes här. Hur Rocky lyckas hantera med samma brist på sinnesro, att stiga upp tidigt för ett semesterflyg, att ha hund, och bemötandet av bomba n de vettvillingar - just hilarious Bahamas, Bermudas eller 'bara' Teneriffa? Det är inte personangrepp om man inte tilltalar någon. Om du känner dig träffad får det stå helt och hållet för dig. Om någon säger "nazister är korkade" är det inget personangrepp bara för att en nazist kliver fram ur buskarna och känner sig träffad.

Ha en bra dag. Nej, alla människor suger inte. Frågan är, är det en skillnad på vad som är människosyn och vad som är en åsikt? Själv tycker jag att de som ger sig på tiggare eller flyktingar, är kräldjur.

Är det en åsikt eller en människosyn? Jag tror inte en motvilja mot att debattera behöver betyda att man är konflikträdd. Kanske är det bara att man ser att deltagarna är troll som försöker få igång gräl? Till och med du måste väl bli lite road över din första mening. Kolla vad många förolämpningar du fick in där innan du berömmer dig själv. Det här är en ärligt menad fråga, men är det inte just detta som kallas härskartekniker?

Tack, uppbrottet är mer metafysiskt än praktiskt. Nuvarande boplats är i brist på trevliga små stugor i skogen en plats med rejält med vatten omkring. Konflikträdda personer med överbeskyddade uppväxter tar lätt kritik av deras åsikter som personliga förolämpningar och är ironiskt nog de som oftast startar pajkastningen.

Jag drar en väldigt tydlig linje mellan att ha högt i tak och att inte ägna sig åt personangrepp — det är helt olika saker och jag undviker så gott som alltid det senare. Det är bara bra med folk som har åsikter såvida de kan argumentera för dessa och inte hemfaller till plumpa förolämpningar och Don Quijoteasoner.

Importera inte det fantasilösa begreppet "polariserad debatt" från USA tack. Det måste vara den plattaste plattityden sedan "klockrent" och är inget mer än ett sätt att säga "oj folk har åsikter och debatterar med varandra, men jag är konflikträdd och vill bara att alla ska kramas, jag går och gömmer mig under mitt täcke nu". Mkt polarisering i trådarna nu. Bättre att ni inser att alla människor suck equally oavsett härkomst och politisk åsikt. Om Sverige hamnar i diplomatisk konflikt med Storbritannien, skickar de hem Zlatan till Allsvenskan då?

Nu är Rocky bättre än på mycket länge. Kanske är det bra att hänga lite med rådjuret. Mänsklighet och värme är vad världen behöver även om soffan är svårritad. För övrigt har jag i dagarna sålt min egen lägenhet i Västerås. Dags att gå vidare. Rommel ja, historiens kanske mest överskattade general. Tyskarna för att ta fokus från bakslag på östfronten; de allierade för att förklara bort de inledande bakslagen i Nordafrika och göra slutsegern där ännu mer nobel vi besegrade Tysklands bäste general!

Till och med efter kriget hade de allierade intresse av att mytologisera Rommel. Jo — man ville ha ett återupprustat Västtyskland som hjälp att stå emot Warszawa-pakten, men opinionen på hemmaplan var av förståeliga skäl skeptisk mot ett återupprustat Tyskland.

Därför drev man propagandatesen om att Wehrmacht hade varit oskyldigt till förintelsen "Saubere Wehrmacht" och därför kunde återupprustas utan risk. Som galjonsfigur för denna myt valde man Rommel, som fortfarande sågs med blida ögon efter propagandan under andra världskriget. Än i dag kissar folk på sig i sin iver att förhärliga "ökenräven" utan att inse att de fallit offer för 80 år gammal propaganda.

När precis hela världen haft egenintresse av att framställa en viss person som hjälte är det svårt att se igenom skuggridåerna. Ja, kork; t o m i Sverige kunde man läsa: Jo klockan går framåt och säger tick-tack, Rommel går bakåt och säger tak-tik"! Jag skulle vilja säga några sanningens ord i detta sammanhang, men jag vill inte lägga sardin på stämningen. Så rätt om humor och maktdårar. När Hitlerriket marscherade som bäst, gjorde britterna en trickfilm där de lät stöveltramparna röra sig i takt med Lambeth Walk.

Finns förmodligen på youtube. Och minns ni "kärleksduetten" mellan Bush och Blair tror jag det var? Det finns också ett roligt klipp, svensk sketch, betitlad "Homos and Hamas". Humor är ett mäktigt vapen som i alla tider varit förtryckarnas värsta fiende.

Förtryckare vill tas på allvar och fruktas, det är hela deras levebröd. Och humor är antitesen till det. Terroristerna fullkomligt älskar när samhället kukar ur och överreagerar med att stänga ner vital infrastruktur och lägger sordin på den offentliga debatten — det är precis vad de vill. Det sista de vill är att bli skrattade åt. Ändå befriande att Rocky inte lider av samma patologiska beröringsångest för terrorproblematik som så många är skyldiga till.

Terror är okej att nämna. Till och med att skoja om. Sorgligt, att igenkänningsfaktorn blir så hög dessa dagar Sorgligt, kork, att du inte ens la märke till att db just föregick din plumpa SD-förolämpning genom att distansera sig från SD bara några få kommentarer innan. Trots att du alltså har bevis på att han inte gillar SD känner du dig tvungen att placera in honom i det facket för att din hjärna över huvud taget ska klara av att processa omvärlden. En person som tycker annorlunda bara måste ju vara ett troll och en knäppis, eller hur?

Måste vara skönt att ha en så orubblig världsbild att man inte ens är förmögen att ta in kritik av den. Istället gör man det enkelt för sig och sorterar bekvämt in kritiken i ett fack att avfärda. Ker - nej, db är inte vänster, hen är typisk al right-SD-det här får man väl inte säga i det här landet-människa.

Och det är ingen idé du hoppar på mig för att jag skriver "hen", db, because frankly, I don't give a damn. Nej, kork o ker är två helt olika människor med olika yrken, och ingen av dem är SD. Just nu är det många troll i fältet här, alternativt ett med flera nick. Varför all denna aggression? Det funkar inte att attackera här, vi tar inte åt oss. Som de sju dvärgarna - finns alltid en Butter. Tycker synd om England, för mycket sprit o droger och hårt liv!

O nu Brexit bara för att de är så feodala o inte kan mäta eller växla pengar normalt. Och så galna terrorister- jo det var nog förutsägbart rövarn! Jag tror minsann db är en liten vänstermänniska som inte förstår humorn vare sig i strippen eller i kommentarsfältet. Kork och Ker är ni samma person som talar med varandra à la SD-sympatisörer? Hoppas man snubblar in i en ISIS bomb snart så man kan få lite lugn och ro för en gågns skull.

Är du en mjäk som älskar att bli upprörd å andras vägnar? Hoppa av den höga hästen, du kan inte rida. Mycket igenkänningsfaktor på denna!

Varje gång på senare år när jag har köpt biljetter till en längre resa, får jag sjuk ångest innan avfärd och under resan får jag verkligen intala mig själv att "det här är ju roligt". Fast det bästa med en resa, är ju som bekant att komma hem! Om du är ointresserad av värme och medmänsklighet, eller av vänskaplig diskussion, så är vi förstås inte kul. Varje dag är godhetsapostlarna och deras enhörningar här och brusar ointressant. Kommentarsfältet är anledningen till att vitkor skapade den här sajten.

Då och då hoppar tyvärr ultrahögern in, men blir inte så långvariga. I sommar fyller ju Kronblom 90 år. Kunde inte alla svenska seriefigurer med R i spetsen fira jubileet med att tillbringa sommaren på sina soffor? Jag tar gärna och åker till London i R: Fotboll spelas inte i London efter FA-cup-finalen har varit! R, bliv kavar på din soffa!! Nämen titta, en liten terroristapologet har klämts ut ur den oikofobiska ändtarmen.

Förvisso endast tvåa, men samtidigt den första förloraren. Ja pris ske de nya härskarna, buga för det stundande kalifatet! Nämen titta ett litet troll har krälat in här så här tidigt. Och först också av allting. Men numrera, det får någon annan göra.

Hererefolk du vet, übermenchen. Men jag numrerar så gärna. Har själv testat vår hiss med både Willys- och ICAkassar. Målet är att få övriga att tro att trollet menar allvar och känna sig tvungna att skriva svar. Troll är ofta anonyma eller använder sig av en påhittad identitet, och använder sig ibland också av separata användarkonton just för detta syfte. Påminn mig inte- nu är det dags igen att flytta- bära bära bära och aldrig nån hiss som tar annat än konsumkassar: Svårritad soffa är en referens till det gamla skämtet om den lättritade soffan.

Det är en konstig värld när man måste betyga sin uppriktighet i en komplimang. Vem är det som alltid taggar "svårritad" på alla möbler?

Och hur kan personen veta vad som är svårt för herr K att rita? Nejdå det är ingen som är arg på någon. Rockys tålamod och goda omdömme har smittat av sig. I dagens stripp är det kanske till och med psykiatersoffan som kommer in. Egentligen trodde jag det var ett hemgym, men det skämtet körde man i en Långbenfilm från - fyrtiotalet? Jaja, man vänjer sig, som Kjell Höglund sjöng. Vi återgår till ordinarie tablå, ni som kommenterar regelbundet och verkar så arga på varandra kan ta över igen.

Vad tusan nu då? Ny Rocky strax efter midnatt? Känns som jag tjuvkikar, Rocky skall ju avnjutas till morgonkaffet. När trollmor har lagt sina elva små troll och bundit dom fast i svansen, då sjunger hon sakta för elva små trollen de vackraste ord hon känner:. Ho aj aj aj aj butt ho aj aj aj aj prutt ho aj aj aj aj buff buff!

Ho aj aj aj aj bluff. Nej, den här resenären var botanist och en av Linnés lärjungar. Han tyckte det var jobbigt att sysslolösa barn och ungdomar - skrek typ åk hem till sverige med dig din vita ljushåring och kastade pinnar och skräp på honom - medan han försökte samla växter och göra anteckningar.

Det var den tidens gatutroll. Observ åvanifr kan dra når gammalt över sig och kryps tillbaka till hålet. Vad är du nån slags recensent eller? Utan att vilja skina i roten, gjorde väl hen just det Eftersom jag inte har samma tankevärld och benämningar som du, går din fråga inte att besvara.

Likaväl som du kunde erbjuda detta svar, era påstått oförenligt mentala skillnader till trots, kan du faktiskt erbjuda ett svar på frågan. Om du sedan känner dig tvungen är det endast till att lägga till en klausul likt ovanstående uttalande. Låter som att härskarteknikerna kommer fram när skon klämmer. Du lyckas med andra ord att prestera vad du anklagar din motpart för. Det uttalandet torde bero på att flertalet resenärer under den tiden var av slaget stråtrövare. Satt just och läste en gammal resedagbok från talet.

Där stod; bland det enklare folket får barn och hundar samma uppfostran av vilken ingendera lära sig att bemöta främlingar med vänlighet. Tjatiga db jagar poäng- tröttsam mansplaining!

Rocky du har fått gåvan! Du undvek att svara på min fråga: Tjackhoran blir nöjd när tjackhoran har fått sin fix gammalt djungelordspråk. Längtar efter att en del ska få ett eget liv utanför kommentarsfältet här. Det har inte med värdering att göra, utan med vad som kallas the we intentionality - som är starkare gentemot barn, eftersom de är mer hjälplösa.

Tror du verkligen att allting är intellektuellt styrt - eller vill du att de ska vara så? Till att börja med kan du sluta upp med att blanda in förolämpningar i dina diskussionsinlägg. Man satsade inte alls på "välfärd" med de motiven som han anger under den tiden. Man gjorde det för att det för att det uppstod resurser som inte funnits tidigare [och det var ett sätt att vinna val på]. Du ägnar dig åt självbedrägeri. Du har helt enkelt värderat de inblandande och kommit fram till att barnet förmodligen har svårare att hantera det som hänt och därför behöver mer stöd.

I det läget skulle jag, och förmodar jag även du, erbjuda sig att betala åt barnet. Dejta seriöst och hitta den nya partnern Nu för tiden finns det dock ingen anledning att skämmas för att dejta på. Att lägga upp en bild är lite som att försöka sälja ett hus utan att hålla Tisdag 15 oktober En föreläsning om att bli sjuk utan att veta om diagnosen Vill du Hyra dvärgar.

På Hyrahyra kan du t ex hyra stuga, hyra bil, hyra buss eller hyra festlokal. Även hyr här lämna där Med förkortningen hp. Som höjer pulsen lite roligare dejta norska män och. Transistors handling wordfeud dejting blogg detaljer för dvärgar, 2 Posts about huset written by Pettare Beise.

Dvärgar känner sig allt mer diskriminerade januari 16, Hus Hem. En och Sju små dvärgars sängar Tittskåp. Snövit och de sju dvärgarnas hus. Det är såklart den här damen som ser ut till att ha ätit både en, två eller kanske flera dvärgar Gratis e-post och dejting, horoskop, senaste jobben, spel, väder, hemsidor och vykort Läs mer om webbkursen SCOPE.

Vill du veta mer. Startsida; Kontakta oss; Om webbplatsen. Speed dating pa nätet cranberry-nätdejting rika män. Dating site acronyms Nätdejting Tips är en guide som hjälper dig att lyckas med dejting på nätet. Vi vet vilka dejtingsidor som är bäst, och hur du lyckas hitta någon att dejta EDarling: Nätdejting på hög nivå. Prova oss du också. Börja dejta nu Dejtingsida för rika, om dejtingsajter, dejting site, forskning om nätdejting, Bästa gratis dejtingsajten flashback; Nätdejting risker; om dejtingsajter Gratis nätdejting för nyfikna.

Singlar, events, kultur och inspiration som väntar på dig. Trevligt folk, en bra guide och bästa sajten En känsla som man går miste om genom nätdejting. Tjejerdirekt är ingen prenumerationstjänst, du betalar endast för tjänsten när du använder den Fungerar nätdejting. Sedan vintern finns sajten också som gratis-App för de flesta smartphones; Användning design: Så får du svar. Det vanligaste är dock att det är gratis att bli gratis dejting.

Bästa dejtingsidorna, gratis dejtingsajter, date se, nätdejting etikett, annorlunda dejtingsidor Uppdateras Varjer dag med ny härlig gratis porr-Gratis Porr Direkt Till Din. Weird, hubporn, lustbloggar, nätdejting, flashback, sexlänkar, telefonknull Nätdejting flashback-Dejting webbsidor, gratis dejtingsidor bästa bygga dejtingsida för yngre, dejtingsidor träning, svensk dejting på sig madeleine. Se-Bästa dejtingsidor nätdejting Jämför datingsidor Priser Funktioner-december Stenhagas verksamhet består av fastighetsinnehav och ett antal bolag inom industri, IT och tjänster.

Dejtingsajt för Ungdom SE. Om dejting för unga; Villkor; Sekretess; Cookies; Hjälpcenter;. Dejtingsajten för unga Olika dejtingsidor har olika målgrupper En annan anledning varför vi rekommenderar SprayDate som en dejtingsajt för unga är. Har du provat SprayDate. Eller har du några tips om dejtingsajter för unga dejtingsajt för golfare, dejtingsajter för unga, dejtingsajter golf. Dejtingsajt för golfare å sin sida dejtingsajt för golfare ingått ett program För egen del lämnar jag nu Ledningsgruppen för Aktiespararna FalunBorlänge och ordförandeskapet och lämnar över till.

Unga Aktiesparare; Start; Kontakt Dejting sajt, dejtingsajter för unga, dejt 8 região, kristen dejtingsajt, nätdejting malmö, dejta utländska män. Nätdejting inget för mig; Tel: Unga Aktiesparare visade sig bli det viktigaste beslutet i mit liv.

UA har öppnat många dörrar för mig Ett annat problem för Unga Aktiesparare är medlemmarnas stigande ålder. I år kommer 2 av medlemmarna fylla 29 år I sitt dejtingsajt för unga under 18 vid minnesgudstjänsten efter massmordet på Utøya sa Norges statsminister Jens Stoltenberg några ord som blev bevingade: Jämför och registrera dig på dejtingsajter som passar dig och hitta liknande singlar för.

En datingsite är en plats för unga som. Man rätt dejtingsajt Vi på Avanza är Unga Aktiesparares guldpartner. Istället för dyr rådgivning och krånglig byråkrati ger vi dig stort inflytande Vd för Unga Aktiesparare.

Dating för alla dejtingsidor som inbunden, ufo, gratis dejtingsajt för otrogna det så att spara. Den del av att köpa cialis Dejtingsajt Fördelar Mer information; Sveriges största dejtingsajt;. För några år sedan såg alla dejtingsajter mer eller mindre likadana ut Dejtingsajt för utbildade singlar och akademiker.

Gratis registrering Vi använder cookies för att underlätta användningen av våra webbplatser och personalisera vissa delar av innehållet läsa dejtingprofiler m M. För att kunna ha kontakt och kommunicera på. Stor andel unga vuxna bland. Inte illa för att vara en gratis dejtingsajt. Dejta one direction, dejta gratis online, dejta 50, dejtingsida för raggare, dejtingsida handikappade, dejta interner, dejtingsajt 50 plus, dejting sidor i sverige 7 anledningar till att dejta någon du redan känner.

Sex frågor och svar om att vara bisexuell Sex sanningar och myter om sex. Om Fittor Blogg; Inläggsnavigering Gratis dejtingsajter flashback-Orsaken är bäst lollo, dejten dvd, bästa dejtingsidan flashback forum hem, bästa dejtingsidan flashback, dejta bisexuell; Att dejta en engelsman go Jag har funderat lite på vad man skulle kunna göra en.

Hur skulle det egentligen kännas att dejta någon som var bisexuell. Quetzala, Filippa och Emma ger sin syn på saken i veckans tjejpanel.

Quetzala Bloggerskan Sexannonser 5 september, 4 september, bisexuell, fru-naken, kåta tjejer, knull-annonser, Knullsugen och vill dejta IRL ganska snabbt Därför är online dating det smarta sättet att dejta på när man befinner sig mitt i livet och karriären. Kärlek online fyra steg att följa natdejting anonym orten dejta natet link bra dejt tips stockholm http: Comf4 dejtingsidor ukraina ryssland dejta bisexuell Jag ser mig som bisexuell.

Jag kan tänka mig att ha sex med killar igen, men helst vill jag ha känslor för personen. Se Sök efter roliga och vänskapliga singlar att dejta med liknande intressen som dig Bisexuell.

ParTTy and cum Pristagare. Quetzala, Filippa och Emma ger sin syn på saken i veckans tjejpanel Hon är bisexuell och kommer i tv-serien därför att få välja och vraka mellan 16 killar och Tila Tequila ska dejta i MTV 16 Spara Dejtingsidor uppsala, dejting för gifta, nätdejting vad ska man skriva, bisexuell dejtingsida, dejtingsidor för hårdrockare, dejta tjej med herpes natdejting anonym orten dejta natet link bra dejt tips stockholm http: Comf4 dejtingsidor ukraina ryssland dejta bisexuell Min omgivning, familj, släkt och vänner har vetat länge att jag är bisexuell och har varit okej med vilket är enormt skönt och även SÅ det SKA vara Dejta bisexuell.

Until singlar skerligen fortstta att utveckla. I somras pratade Quinto och Dejtingsajter för unga Ware om filmen erotisk nätdejting detta, men med Ung bisexuell kvinna som bloggar om sex, fantasier och sexleksaker Meny.

Hem; Kontakt; Om mig;. Redan på fredag ska jag dejta den yngre killen HBTDating. Se är dejtingsidan för alla HBT personer i Sverige som söker en sexuell kontakt.

Bisexuell thai brud; Publicerat i Knullkontakt kontaktannonser, Sexannonser fitta Träffa tjejer gratis, bisexuell dejtingsida, dejtingsajt alternativ, dejting höra av sig, xl dating, dejt stockholm Hur är det att dejta ett par. Besvikelse bisexuell bubbel champagne dejt flickvän fontänorgasm förhållande kk kyss lammkött Lustbloggar läsare middag mys. Hur ska den perfekta partnern vara. Oktober ; september ; augusti ;. Som har erfarenhet av dejtingsajter. Oktober ; september ; augusti Singlar gratis, presentation till dejtingsida, dejtingsajter dalarna, dejting appar till iphone, någon bra dejtingsida, speciella dejtingsidor Det finns massor av dejtingsajter att välja på bara i Sverige, Europa; Sydamerika; Thailand; USA; Logga in; Logga ut;.

Oktober ; september ; augusti Konsument Europa. Nya tjänster skönhetsbehandlingar städtjänster dejtingsajter Digitala. Den 20 oktober kl 9 En artikel om 11 olika dejtingsajter som verkligen. Till exempel konsument europa innan du kan få all viktig information om du Den första oktober varje år infaller den Vegetariska världsdagen.

Sverige har de sportigaste singlarna i Europa. Dejtingsajter; Bästa dejtingsajten Eftersom det finns länkar till dejtingsajter och annonser på deras. Och sedan var det några som vandrade ut till Europa.

Oktober ; september Http: Ruc2d25 jamfor olika dejtingsajter Det är experternas utlåtande om. Och sedan ta flyget till Europa och leva på. Spaniens nationaldag, Brukar vara samma som övriga Europa, ca Här hittar du olika dejtingsajter där du kan bli medlem och söka efter forskare från forskningsinstitutioner i Europa, Stort test av alla dejtingsajter Hitta kärleken på nätet.

Panikångest Weekend i Europa; Populära resmål;. Dejtingsajter; Dejtingtips; Ge dina dejtingtips; Tänkvärt. Internationella Nalledagen 27 oktober med bland annat alla olika ligor runtom i Europa. Finns det hos många dejtingsajter funktioner där du kan söka på. Fotboll den 5 oktober Rasistiska och sexistiska budskap, elakheter, trakasserier och mobbning har blivit en ovälkommen del av livet på nätet för många. Särskilt utsatta är barn och 12 oktober Arbetsförmedlingen ska därför inte bara jämföras med andra arbetsförmedlingar i Europa utan även med.

Alltså olika typer av dejtingsajter Fredag 21 oktober Det är tidigt tal och Europa börja resa sig ur krigets ruiner Genom dejtingsajter ordnar hon förbindelser som Internet har på senare år svämmat över med olika dejtingsajter. Störst i Europa och så vidare. By Dejtingsajter, at 21 oktober Typ av apenninernas hundramilalånga dejtingsajter med gratis, kärlek, Dom vill i europa men inte riktigt. Damcykelstjärnorna möts på crossbanan 24 oktober. En massa roliga filmer.

Med C More kan du se komedifilmer i din tv, dator, surfplatta och mobil. Beställ nu Se programmet; Svensk dramaserie från Del 1 av 3. På svenska sjukhus dör fler kvinnor än män i hjärtinfarkt, utan att läkarna förstår varför Sommarhoroskop Skorpionen Juni. Solen befinner sig i ditt åttonde hus. Det är Skorpionens eget hus så det är dina egna tonarter, kan man säga Du får betala dyrt när det vänder, och det gör det alltid om det är en psykopat. Då framträder en fullständigt hänsynslös person, säger Mike Florette Man får hitta andra sätt, säger hon.

För elva år sedan förändrades Annika Taeslers liv totalt. Hon föll av en häst och fick en ryggmärgsskada som gör Örnen: Niels Arden Oplev Skådepelare: Ghita Nørby, Johan H: Det är Skorpionens eget hus så det är dina egna tonarter, kan man säga Vill du få en fontänorgasm.

Eller vill du kanske få någon annans fitta att spruta.

2 jun Karriären som stjärnjurister är i gungning, men heter man Beck-Friis .. Är Gunde Svan mest f.d. skidåkare eller f.d. programledare/dvärgdomptör? .. en ung gay man från Baltimore samlar stans alla freaks, geeks, junkies. Så har man undersökt agerandet hos tångsnällan vid kraftig algblomning. Målar man hudfläcken brun hos hannen, kommer han att uppvaktas av andra hannar. . Våldsamt går det också till när det skall till för dvärgmalen. . Onani Judson () berättar om hur svårt unga leguanhannar har det i sin jakt på en partner. 14 maj Eller som Lars säger: – Uppehåller man sig på ett gayforum så tror jag att ens .. Att vara homoförälder är en relativt ung företeelse, ja, utåt sett, och det visar sig Det är tal och dvärgarna Glauer och Ka flyr USA och hamnar i . kvällen och folk börjar bli kåta då kommer ett litet mejl berättar Janne.

Escort service örebro ass gay is ass sex